Korona burnumuzun dibine kadar girdi! Komşuda ilk vaka...

Çin'de ortaya çıkan yeni koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bini aştı. Virüs, dünya genelinde yayılmaya devam ederken en son sınır komşumuz İran'a da sıçradı.

Çin’de yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı, biri Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nden olmak üzere, 2 bin 5’e yükseldi. Çin Ulusal Sağlık Komisyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede kesinleşen vaka sayısı 11 bin 977’sinin durumu ciddi olmak üzere

74 bin 185’e çıktı. Durumu şüpheli olan vakaların sayısı 5 bin 248’e, müşahede altındakilerin sayısı ise 135 bin 881’e gerilerken, salgından iyileşerek taburcu
olanların sayısı 14 bin 376’ya ulaştı.

Korona burnumuzun dibine kadar girdi! Komşuda ilk vaka...

İRAN'A SIÇRADI

İran'ın yarı resmi haber Ajansı ISNA’nın bildirdiğine göre İranlı yetkililer ülkede ilk corona virüsü vakasının görüldüğünü doğruladı.

Korona burnumuzun dibine kadar girdi! Komşuda ilk vaka... ile ilgili etiketler Çin Virüs Korona İran
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.