Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!!

Korona aşısı ile insanlara "çip takılacağı" iddialarından sonra ortaya çıkan yeni bir iddia sosyal medyada gündem oldu. Bir grup gurbetçi kadın, vatandaşların her gün kullandığı cerrahi maskelerde nano robotlar olduğunu iddia etti. Kadınların çay masasında çektiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu

Tüm dünyanın koronavirüs illetinden kurtulmasına yardımcı olacak aşıyı ilk bulan Alman BionTech firmasının kurucusu olan iki Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin ve Özlem Türeci büyük takdir topladı. 2 Türk bilim insanı Almanya'da Liyakat nişanı verilmişti. Öte yandan Prof. Dr. Şahin ve Türeci uzun süre dünya basınının manşetlerinde yer aldı. 

Türkiye aylarca bu haklı gururu yaşarken, son olarak yine gurbetçi olan bir grup Türk asıllı kadının maskelerdeki 'nano robot' iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, çay masasında oturan bir grup kadın salgının başından bu yana kullandığımız maskelerde 'nano robotlar' bulduklarını iddia etti!

Gurbetçi kadınlar, cep telefonu kamerasını maskeye yakınlaştırma yaparak üzerindeki "nano robotları"  gösterdi ve "faaliyetlerini" anlattı. Söz konusu videoya göre, küçük robotlar buharla birlikte aktif hale geliyor...

"AŞIYI BULANLAR DA GURBETÇİ, BUNLAR DA"

Yaşanan olayla ilgili esprili yorumlar ise sosyal medyada bir anda yayıldı. Ekşi Sözlük'te paylaşım yapan kullanıcılar, "Aşıyı bulanlar da gurbetçi Türk, bunlar da..." yorumu yaptı. Bazı kullanıcılar ise 1 liralık maskelerde nasıl nano robot bulunduğunu sorguladı.

Ekşi Sözlük'te konuyla ilgili yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!!

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!! - Resim : 2

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!! - Resim : 3

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!! - Resim : 4

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!! - Resim : 5

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!! - Resim : 6

 

Korona aşısını Türkler buldu, korona NANO ROBOTUNU da!! ile ilgili etiketler maske Sosyal Medya nano robot gurbetçi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.