Korona aşısı olana bedava donut

Koronavirüs aşısı olmak istemeyenlerin fikirlerini değiştirmek için ABD'de ilginç bir kampanya başladı. Ülkenin en büyük konut zincirlerinden biri aşı olan herkese bedava konut ikram ediyor.

Koronavirüs salgınınında vaka sayısının artması dışındaki en büyük tehlikelerden biri olarak da aşı karşıtları olarak gösteriliyor. Aşılar ile insanlara çip takıldığını savunanların sayısı her geçen gün artarken, komplo teorilerinin çürütülmesi ve aşı olanların sayısının arttırılması için farklı çalışmalar yapılıyor.

Koronavirüs aşısı olanların sayısının arttırılması için ABD'de yapılan bir kampanya dikkat çekti. Ülkenin en büyük donut zincirlerinden biri aşı olan herkese bedava donut ikram ediyor.

Bol şekerli bir çörek olan donut ABD'de özellikle kahvaltıda yenen bir yiyecek olarak biliniyor.

Korona aşısı olana bedava donut

İngiliz haber ajansı Reuters'te yer alan habere göre, ABD'li konut zinciri Krispy Kreme korona aşısı olanlara bedava konut ikram ediyor. Şirketin pazarlama müdürü Dave Skena söz konusu kampanyanın 2022 yılına kadar süreceğini belirterek, şu anda aşı olmak için kriterleri karşılayamayanların da gelecekte bedava donut alabileceklerini söyledi. Skena ayrıca yaptıkları kampanyaya yoğun talebin olduğunun altını çizdi.

FARKLI TEPKİLER GELDİ

Öte yandan ABD'de aşı olanlara bedava donut kampanyasına farklı tepkiler geldi. Ülkede obezite oranının çok yüksek olduğuna dikkat çeken bazı Twitter kullanıcıları, obezite ile koronavirüs vakaları arasındaki bir ilişki olduğunu ve kampanyanın zararlı olabileceğini belirtti.

Bazı ABD'liler ise aşının zaten başlı başına bir ödül olduğunu ve bu kampanyanın gereksiz olduğunu söylüyor.

Korona aşısı olana bedava donut ile ilgili etiketler ABD Kampanya korona aşısı donut bedava
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.