Korona arttı kahvehaneler kapatıldı

Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Büyükkabaca beldesinde koronavirüs hasta sayısı ile bu hastalarla temas eden kişilerde öngörülenden çok daha fazla artış yaşanması üzerine yeni tedbir kararları alındı. Bu çerçevede kahvehaneler kapatılırken, pastane, fırın ve unlu mamül satan işletmelerin içinde ya da dışında oturarak hizmet alınamayacak.

Isparta, Senirkent İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Büyükkabaca beldesinde hasta ve temaslı sayısının artması sebebiyle salgının daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla yeni ek önlem kararları aldı.

Konuyla ilgili Senirkent Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada alınan tedbirlere ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Büyükkabaca kasabasında kahvehane ve kıraathanelerde müşterilerin işletme içinde ve dışında oturmaları, müşterilere hizmet sunumunun ikinci bir karara kadar yasaklanmasına, Büyükkabaca kasabasında pastaneler, fırınlar, unlu mamül satışı yapan vb. yerler satışlarına devam edecek fakat müşteriler işletme içinde ve dışında oturmayacak, işletmelerde müşterilere hizmet sunumu yapılmamasına karar verilmiştir”

(İHA)

Korona arttı kahvehaneler kapatıldı ile ilgili etiketler Isparta Senirkent Fırın kahvehane pastane hıfzısıhha
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.