Korona alarmı! Uçaktan böyle indirildiler...

Korona virüsünün ortaya çıktığı Çin'deki vatandaşlarını tahliye eden Endonezya, havaalanında geniş önlemler aldı. Uçaktan inenlerin üzerine dezenfektan sıkılırken o anlar kameralara takıldı.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs (2019-nCoV) nedeniyle vatandaşlarını tahliye eden ülkeler arasına Türkiye ile birlikte Bangladeş ve Endonezya da katıldı.

Vuhan’dan Batam kentindeki Hang Nadim Havalimanı’na getirilen Endonezya vatandaşlarını karşılayan sağlık ekipleri, vatandaşlar uçaktan inerken üzerlerine dezenfektan sıvı sıktı. O anlar ise saniye saniye amatör kameralara yansıdı.

Korona alarmı! Uçaktan böyle indirildiler...

Vuhan’dan getirilen Endonezya vatandaşlarının 14 gün gözlem altında tutulacağı ve koronavirüs taşımadıklarından emin olmak için gerekli testlerin yapılacağı belirtildi.

 Korona alarmı! Uçaktan böyle indirildiler... - Resim : 2

Korona alarmı! Uçaktan böyle indirildiler... ile ilgili etiketler Çin Endonezya Korona Virüs
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.