Kar fırtınasına aldırmayan New Yorklular restoranlara akın etti

ABD'nin New York kentinde son yıllarda görülen en büyük kar fırtınasına aldırmayan bir grup kişi, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sadece kapı önünde hizmet veren restoranlara gitmeye devam etti. Görüntüler sosyal medyada yayılınca yetkililere tepki gecikmedi.

ABD'nin kuzey doğusunda dün öğle saatlerinde başlayan kar fırtınası, New York'u bir gecede etkisi altına aldı. Son yılların en şiddetli kar fırtınası ile karşı karşıya kalan New York'ta, şehrin bazı kısımlarında kar kalınlığının 60 cm'yi geçmesi sonucu hayat felç olurken, sokaklar ve önemli turistik merkezler bembeyaz bir örtüyle kaplandı.

Kentte bulunan okullar uzaktan eğitime geçerken, feribot seferlerine ara verildi ve yaklaşık bin 500 uçuş ve tren seferleri iptal edildi.

HİÇBİR ŞEYE ALDIRMADAN RESTORANA GİTTİLER

Bu gelişmelerin hiçbirine aldırmayan bir grup New Yorklu, koronavirüs tedbileri kapsamında sadece kapı önünde kurulan alanlarda hizmet veren restoranlara gitmeyi sürdürdü.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde işletme sahiplerine ve yetkiliere tepki gecikmedi. Kullanıcılar, ''Millet zaten iç içe oturuyor. Bırakın içerde kalsınlar ya da tamamen kapatın'' ifadelerini kullandı.

Kar fırtınasına aldırmayan New Yorklular restoranlara akın etti

NOEL BABA'YA KORONA ÖNLEMİ

Öte yandan Seattle kentinin ünlü noel babası Dan Kemnis de koroanvirüs salgınına karşı önlem aldı.

'Seattle Santa' olarak bilinen Kemnis, yıllardır yeni yıl öncesi insanlarla kurduğu sıcak teması pandemi nedeniyle bu yıl gerçekleştirmedi.

Kent merkezine kurulan şeffaf bir kubbenin içinden sevenlerini selamlayan Noel Baba, çocukların sevgisine onlara dokunamadan karşılık veriyor.

Kar fırtınasına aldırmayan New Yorklular restoranlara akın etti - Resim : 2

Kar fırtınasına aldırmayan New Yorklular restoranlara akın etti ile ilgili etiketler ABD New York Korona restoran

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.