Korona 10 gün içinde baba ve 2 oğlunu aldı

Koronavirüs yayılmaya devam ederken virüse bağlı ölümler de artıyor. Bartın'da 76 yaşındaki babaları Alim Yücetaş'ı virüs yüzünden kaybeden Yücetaş ailesi, 10 gün içerisinde 2 acıyla daha sarsıldı. Babanın ardından 2 oğlu da korona yüzünden yaşamını yitirdi.

Bartın'ın Yanaz köyünde yaşayan Alim Yücetaş 11 Kasım tarihinde rahatsızlanarak, Bartın Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Alim Yücetaş, 23 Kasım günü yaşamını yitirerek köydeki mezarlıkta toprağa verildi.

Almanya’da yaşayan oğlu Mustafa Yücetaş da Almanya’da koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Mustafa Yücetaş, önceki gün babasının yanında toprağa verildi. Babası Alim Yücetaş ile birlikte yaşayan Muhammet Yücetaş ise koronavirüs nedeniyle 12 Kasım günü hastanede tedaviye alındı. Muhammet Yücetaş da bugün sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Muhammet Yücetaş, ağabeyi ve babasının yanına defnedildi.

"DAHA DİKKATLİ OLMAMIZ GEREKİYORMUŞ"

Muhammet Yücetaş’ın oğlu maden işçisi Emre Yücetaş (20), “Önce dedemi sonra amcamı şimdi de babamı kaybettim. Herkes dikkatli olsun. Tabi biz bu pandemide başından beri çok dikkatli davranıyorduk ama şimdi anladık ki daha dikkatli olmamız gerekiyormuş, bu virüs herkese bulaşabilir. Bugün bize yarın size olabiliyor. Herkesin dikkatli olmasını istiyorum” dedi.

Korona 10 gün içinde baba ve 2 oğlunu aldı ile ilgili etiketler Bartın korona ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.