Korkutan yangın! 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Tokat’ta 5 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı. Kısa sürede çatıyı kaplayan alevler nedeni ile vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Neyseki yangın bitişikteki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Tokat'ta bulunan Hızarhane Caddesi'nde, Ağcıkoğlu adlı apartmanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangına Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken, kısa sürede çatıyı kaplayan alevler nedeni ile vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

Korkutan yangın! 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması ile yangın kontrol altına alındı. Ekipler soğutma çalışmasının ardından yangını çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlattı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yangın mahallinde çalışmaları yerinde takip etti.

Sebebi henüz bilinmeyen yangına ekiplerin kısa sürede müdahale ederek büyümeden kontrol altına aldığını söyleyen Başkan Eroğlu, yangının bitişikteki binalara sıçramadan söndürüldüğünü, maddi hasarla atlatıldığını kaydetti.

Korkutan yangın! 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı - Resim : 2

Öte yandan yangını korku dolu gözlerle izleyen mahalle sakinleri ile yanan binada oturan yabancı uyruklu şahıslar arasında sözlü tartışma yaşandı.

İHA

 

Korkutan yangın! 5 katlı binanın çatı katı alev alev yandı ile ilgili etiketler Tokat Yangın çatı katı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.