Korkusuz Korkak filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

26 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu Korkusuz Korkak adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Korkusuz Korkak hangi kanalda? Korkusuz Korkak oyuncuları kimlerdir?

26 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Korkusuz Korkak adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Korkusuz Korkak 1979 yılında vizyona girmiştir..

KORKUSUZ KORKAK FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır.

KORKUSUZ KORKAK FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Natuk Baytan

Oyuncular: Kemal Sunal, Ayşin Atav, Turgut Özatay

Tür: Macera, Komedi

Yapım Yılı: 1979 / 1s 17dk

Korkusuz Korkak filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kemal Sunal Show TV Korkusuz Korkak filminin konusu ne oyuncuları kimdir nerede çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.