Korkunç şüphe! 124 kişinin öldüğü hastane yangını kasten mi çıkarıldı?

Irak’ın güneyindeki Zikar kentinde Covid-19 hastalarının kaldığı hastanede yangın çıkmıştı. Yangında 124 kişi hayatını kaybetmişti. Zikar Valisi el-Hefaci, yangının kaza sonucu değil kasten çıkarılmış olabileceğini söyledi.

Irak’ın güneyindeki Nasıriye vilayetinde bulunan Zikar kentinde koronavirüs hastalarının kaldığı hastanede 12 Temmuz’da akşam saatlerinde yangın çıkmış ve 124 kişi hayatını kaybetmişti.

Zikar Valisi Ahmet el-Hefaci, onlarca kişinin ölümüne neden olan İmam Hüseyin Hastanesi’nde çıkan yangının, belli kişilerin kentte gerilimi tırmandırmakla tehdit etmesiyle denk geldiğine dikkat çekti.

Korkunç şüphe! 124 kişinin öldüğü hastane yangını kasten mi çıkarıldı?

Gerilimi tırmandırmakla tehdit eden bu kişilerin kentte kargaşa meydana getirmek için olay çıkardığını ileri süren el-Hefaci, “Bu nedenle bazıları söz konusu yangın olayını buna bağlıyor” dedi. Soruşturmanın sonuçlarını beklediklerini aktaran el-Hefaci, “Yangın kasten çıkarılmış olabilir” diye konuştu.

Korkunç şüphe! 124 kişinin öldüğü hastane yangını kasten mi çıkarıldı? ile ilgili etiketler Irak koronavirüs hastanesi hastane yangını İmam Hüseyin Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.