Korkunç olay: Karısını vurup aynı silahla intihar etti!

Kilis'te yaşayan 32 yaşındaki Ümit C. isimli bir adam, tartıştığı eş Şehriban C.'yi ruhsatsız tabancayla ayaklarından vurup yaraladıktan sonra aynı silahla kendisini başından vurdu. Yaralı Şehriban C., ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık görevlileri, Ümit C.'nin ise yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kilis'te sabah saatlerinde dehşete düşüren bir olay yaşandı.

KARISINI YARALADIĞI TABANAYLA İNTİHAR ETTİ

 İddiaya göre, Ümit C. ile eşi Şehriban C. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit C., ruhsatsız olduğu öğrenilen tabancayla eşine ateş açtı. Ayaklarından vurulan Şehriban C., yere yığılırken, Ümit C. de aynı tabancayı başına dayayarak, ateşledi.

YARALI EŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Şehriban C., ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık görevlileri, Ümit C.'nin ise yaşamını yitirdiğini belirledi. Ümit C.'nin cansız bedeni, eşinin tedaviye alındığı hastanenin morguna konuldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Korkunç olay: Karısını vurup aynı silahla intihar etti! ile ilgili etiketler Kilis silah tabanca İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.