Korkunç kaza: Atıyla gezen şahıs, video çekerken kırmızı ışıkta geçti!

Trafikte neden yola odaklanılması gerektiğinin en ilginç örneklerinden biri, anbean kameraya yansıdı. Hatay’da trafikte ata binerek gezerken sosyal medyada paylaşmak için video çeken bir şahıs, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Sol karın bölgesinden darbe aldığı videoda görülen zavallı atın akıbeti ise henüz bilinmiyor...

Alınan bilgiye göre, Hatay'ın Reyhanlı ilçesi'ndeki Atatürk Caddesi üzerinde, at ile trafikte dolanan genç, sosyal medyaya yüklemek için arkadaşına verdiği telefon ile video çektirmeye başladı.

ATLA KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ: OTOMOBİL ÇARPTI

Kameranın dalgınlığıyla at ile kırmızı ışıkta geçen gence ve ata otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle at ile genç yola savruldu.

Kaza anı da arkadaşına çektirttiği videoya yansıdı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekibi hafif yaralanan genci hastaneye kaldırdı.

Zavallı atın akıbeti ise henüz bilinmiyor...

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

Korkunç kaza: Atıyla gezen şahıs, video çekerken kırmızı ışıkta geçti! ile ilgili etiketler kaza video Hatay a.t araba maganda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.