Korkunç iddia: Milyonlarca kişinin e-devlet verileri sızdırıldı!

Vatandaşların birçok bürokratik süreci atlatarak devletle olan işlerini halledebildikleri e-Devlet sisteminin 2022 verilerinin sızdırıldığı iddia ediliyor. Daha önce 15 bin kişinin giriş bilgilerinin çalındığı da iddia edilmişti.

Teknoloji paylaşımı yapan isimlere göre veri sızması çok ciddi boyutlarda. Bugün, yani 12 Nisan 2022 tarihinde teknolojiye dair bilgilendirici videolarıyla tanınan Mesut Çevik, Twitter hesabında saat 20:40’ta bir paylaşım yaptı. Mesut Çevik’in Twitter gönderisinde şu sözler yer alıyor:

“KİMLİK FOTOĞRAFLARINA VE GÜNCEL ADRESLERE KADAR HER ŞEY VAR"

Mesut Çevik’in bu paylaşımının ardından aşağısında gelen cevaplar ise işin biraz daha korkunç bir boyutta olabileceğini gösteriyor. Teknoloji videolarıyla ünlü bir diğer isim olan Ekin Kollama’nın verdiği yanıta göre birçok ünlünün şahsi telefon numarası sosyal medyada dolaşıma sokuldu.

 

 

Korkunç iddia: Milyonlarca kişinin e-devlet verileri sızdırıldı! ile ilgili etiketler e-Devlet hacker
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.