Korkunç görüntüler sosyal medyayı salladı: Elleri bağlanmış ve toprağa gömülmüş...

24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya savaşında 2 aylık süre geride kalırken ülkeden korkunç bir görüntü geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin danışmanı Mykhailo Podolyak, elleri bağlanmış ve toprağa gömülmüş iki Ukraynalının görsellerini paylaştı.

Ukrayna-Rusya savaşında, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündemde tartışmalara neden oldu. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin danışmanı Mykhailo Podolyak, elleri bağlanmış ve toprağa gömülmüş iki Ukraynalının görsellerini paylaştı.

podolyak-elleri-bagli-gomulen-ukraynalilarin-gorsellerini-paylasti_9702_dhaphoto1

İKİ KİŞİDEN BİRİ KADIN

Podolyak görsellerle birlikte “Kırık tırnaklar. Bağlı eller. Kiev bölgesine bağlı Kalynivka köyünde 2 sivile ait başka bir mezar daha bulundu. Şu anda işgal altındaki topraklarda bu tür kaç suç var?” açıklamasını yaptı. Kalynivka köyünde toprağa elleri bağlı bir şekilde gömülen kişilerden bir tanesinin kadın olduğu anlaşıldı.

 

Korkunç görüntüler sosyal medyayı salladı: Elleri bağlanmış ve toprağa gömülmüş... ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Savaş zelenski
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.