Korkunç gerçek! 4 kişiyi öldüren cani kurbanların isimlerini kitabında yazmış!

27 Aralık'ta ABD'nin Denver şehrinde 4 kişiyi öldürdükten sonra polisin etkisiz hale getirdiği Lyndon James McLeod'un, cinayetleri kitap serisinde yazdığı belirlendi. Cani "Roman McClay" takma adıyla yazdığı "Yaptırım" isimli 3 serilik kitabında kurbanların gerçek kimliklerini kullanmış.

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver şehrinde 4 kişiyi öldüren silahlı saldırgan, cinayet planını daha önce yazdığı kitaplarda anlatmış.

CNN'in araştırması, 27 Aralık'ta Denver şehrinde 4 kişiyi öldürdükten sonra polisin etkisiz hale getirdiği Lyndon James McLeod'un "Roman McClay" takma adıyla yazdığı "Yaptırım" isimli 3 serilik kitabında kurbanların gerçek kimliklerini kullandığını ortaya çıkardı.

Korkunç gerçek! 4 kişiyi öldüren cani kurbanların isimlerini kitabında yazmış!

47 yaşındaki saldırganın bir kitabında, polis kıyafetleri giyen Lyndon Macleod isimli karakterin Michael Swinyard isimli bir diğer karakteri Denver'daki bir adreste öldürdüğünü yazdığı tespit edildi. Adli tıp raporunda McLoad'ın öldürdüğü şahıslardan birinin adının Michael Swinyard olduğu doğrulandı. Denver'daki olayda aynı gün öldürülen Alicia Cardenas isimli kadının da katilin kaleme aldığı başka bir kitabında aynı isimle cinayete kurban giden bir karakter olarak işlendiği kaydedildi.

Korkunç gerçek! 4 kişiyi öldüren cani kurbanların isimlerini kitabında yazmış! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Denver şehrinde 27 Aralık'ta çıkan silahlı çatışmada 5 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi yaralanmıştı. Denver polisinin basın açıklamasında, daha sonra Lyndon James McLeod olduğu anlaşılan saldırganın kent merkezinde "bir dizi şiddet olayına" karıştığı, dört farklı bölgedeki çatışmaların saldırgan dahil 5 kişinin hayatına mal olduğu belirtilmişti. Denver polis şefi Paul Pazen salı günü McLeod'un "kolluk kuvvetlerinin radarında" olduğunu ve daha önce 2 defa soruşturma geçirdiğini doğrulamıştı.

Korkunç gerçek! 4 kişiyi öldüren cani kurbanların isimlerini kitabında yazmış! ile ilgili etiketler ABD cinayet seri katil Lyndon James McLeod
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.