Korkunç cinayette yeni gelişme: Baş şüphelinin kemikleri bulundu

ABD'de geçen ay ünlü blog yazarı Gabby Petito'nun cansız bedeninin bulunması sonrası yürütülen cinayet soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. FBI'dan yapılan açıklamada yaklaşık 2 gün önce Florida'da bulunan kemik ve kafatası parçaları Petito'nun nişanlısı Brian Laundrie'ye ait olduğu belirtildi. Laundrie, Gabby Petito cinayetinin baş şüphelisi olarak aranıyordu.

ABD federal polisinin Perşembe günü yaptığı açıklamaya göre, 20 Ekim Çarşamba günü Florida'daki bir doğa rezervinde bulunan insan kalıntılarının, öldürülen genç gezgin Gabby Petito'nun erkek arkadaşına ait olduğu tespit edildi.

Yapılan açıklamada, "Diş verilerinin karşılaştırılması, rezervde bulunan insan kalıntılarının Brian Laundrie'ye ait olduğu doğrulandı'' denildi. Aynı bölgede Brian Laundrie'ye ait sırt çantası ve defter gibi kişisel eşyalar da bulundu.

Korkunç cinayette yeni gelişme: Baş şüphelinin kemikleri bulundu

DİŞ KAYITLARI KULLANILARAK TEŞHİS EDİLDİ

Bir aydan uzun süredir kayıp olan Brian Laundrie'nin cesedi, diş kayıtları kullanılarak teşhis edildi. Petito'nun ölümüyle ilgili aranan Laundrie, geçen ay Florida'ya nişanlısı olmadan yaptığı ortak bir yolculuktan dönmüş ve sonra kayıplara karışmıştı.

22 yaşındaki genç kadının cesedi ise yaklaşık bir ay önce çiftin seyahat ettiği Wyoming'de bulunmuştu.

Korkunç cinayette yeni gelişme: Baş şüphelinin kemikleri bulundu - Resim : 2

İÇİNDE BULUNDUĞU SU YILAN VE TİMSAHLA DOLU

Bununla birlikte FBI ajanları, kalıntıların parkın yakın zamana kadar su altında kalan bir bölümünde keşfedildiğini açıkladı. NBC News'e göre, arama sırasında kemikler ve bir kafatası bulundu, Lee County Polis Şerifi Carmine Marceno, yetkilileri parkta "tehlikeli koşullar" altında çalıştıkları için övdü. Göğüs derinliğindeki suyu çıngıraklı yılanlar ve timsahlarla dolu olarak tanımladı.

Laundrie'nin ebeveynlerini temsil eden bir avukat, "Chris ve Roberta Laundrie, dün rezervde bulunan kalıntıların gerçekten Brian'a ait olduğu konusunda bilgilendirildi. Şu anda başka bir yorumumuz yok ve ailenin mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Korkunç cinayette yeni gelişme: Baş şüphelinin kemikleri bulundu ile ilgili etiketler ABD cinayet Şüpheli FBI kemik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.