Korkunç cinayette silikon gelişmesi! Kimlikleri böyle tespit edildi...

Geçtiğimiz günlerde Sakarya Sapanca'da parçalara ayrılmış halde bulunan ve kafa kısımları olmayan cesetlere ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Cesetlerden birinin üzerindeki göğüs silikonlarının seri numarasının incelenmesiyle cansız bedenlerin İran uyruklu iki vatandaşa ait olduğu belirlendi.

Sapanca'nın Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki Çimen Sokak'ta, 1 Temmuz'da, arazi üzerinde gezen köpeğin insanlara ait kemikleri bulup, sahibine getirmesiyle ortaya çıkan cinayetin sırrı göğüs silikonu seri numarası sayesinde çözüldü.

KİMLİKLER HENÜZ AÇIKLANMADI!

Kimlik tespiti ve ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otopsi Merkezi’ne götürülen cesetlerin testere ile 13 parçaya bölündüğü belirtildi.

Yapılan otopsi sonrasında kadının göğsünde silikon olduğu belirlendi. Silikonun seri numarasından satan firma ve operasyonun nerede gerçekleştirildiğini tespit eden Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İran uyruklu olduğu belirlenen kadının kimliğini saptadı.

Yanında cansız bedeni bulunan erkeğin de İranlı olduğunu belirleyen polis, operasyon devam ettiği için kimliklerini henüz açıklamıyor.

Polis ekipleri, cinayeti işleyen kişi veya kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Korkunç cinayette silikon gelişmesi! Kimlikleri böyle tespit edildi... ile ilgili etiketler İran cinayet Ceset Sapanca
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.