Korku filmi gibi! Paraşüt telesiyeje dolanınca havada asılı kaldılar

Ölüdeniz'deki Babadağ'dan yolcusuyla birlikte uçuşa geçen yamaç paraşütü pilotu, yeni açılan telesiyej hattına çarptı. Telesiyeje dolanan pilot ve yolcusunu görenler yardım çağırdı. Kurtarma ekipleri seferber olurken, paraşütteki ikili dakikalarca havada asılı kaldı. O anlar cep telefonu ile kayda geçti.

Fethiye'de faaliyete geçen teleferikteki telesiyej hattına dolanan yamaç paraşütü pilotu ile yolcusu görevliler tarafından asılı kaldıkları yerden kurtarıldı. Olay yerindekiler kazayı görüntüledi.

Ölüdeniz'deki dünyaca ünlü Babadağ'a yolcusuyla çıkan bir yamaç paraşütü pilotu, hazırlıkların ardından uçuşa geçti. Bin 700 metrelik pistten kalkışın ardından kısa süre sonra paraşüt yeni faaliyete giren telesiyej hattına dolandı.

Telesiyej hattına ikilinin dolandığını gören görevliler, pilot ve yolcusunu bulunduğu yerden kurtardı. Olayda yaralanan pilot ve yolcusu hastaneye kaldırıldı.

İHA

Korku filmi gibi! Paraşüt telesiyeje dolanınca havada asılı kaldılar ile ilgili etiketler Fethiye yamaç paraşütü kaza telesiyej ölüdeniz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.