Korku dolu anlar yaşayan Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama

Başrolünde oynadığı Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, çalışmalarını bitirdikten sonra Etiler'deki evine girerken saldırıya uğramıştı. Sarıkaya'nın aracına tekme atan kimliği belirsiz kişi küfürler savurmuştu. Korku dolu anlar yaşayan oyuncu Sarıkaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Alice Müzikali'nin yeni sezonu için provalara başlayan Sarıkaya, çalışmalarını bitirdikten sonra Etiler'deki evine girerken saldırıya uğradı. Aracı kullanan Sarıkaya'nın şoförü durmak yerine direkt siteye giriş yaptı. Aşkını korumak için harekete geçen Umut Evirgen de oyuncunun kapısına 4 koruma dikti. Karakola giderek şikayette bulunan oyuncuyu rahatsız eden kişinin, takıntılı bir hayranı olduğu ortaya çıktı.


SERENAY SARIKAYA: YRDIMCIMA VE ARABAYA SALDIRDI


Yaşanan korkunç olayın ardından Sarıkaya, Maslak'ta görüntülendi. Güzel oyuncunun mutsuz ve keyifsiz halleri dikkatlerden kaçmadı.


Korku dolu anlar yaşayan Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Saldırı sırasında oluşan maddi hasarın önemli olmadığını belirten Sarıkaya şu ifadeleri kullandı: "Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyor. Ofise de saldırmıştı aynı kişi. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası. Şikayet ettik umarım daha ileri gitmeden hallolur. Ben şahsı hiç tanımıyorum. Ofis arkadaşlarımı da korkuttu o gün, araçlara da zarar verdi. Ofisteki insanlara baya korku dolu anlar yaşattı. Dün de yardımcım Fatih Bey'e saldırdı, arabaya saldırdı. Şikayetçi oldum, Fatih Bey de oldu. Bugün tekrar görüşmeye gideceğiz halledeceğiz inşallah''

 

 

Korku dolu anlar yaşayan Serenay Sarıkaya'dan saldırı sonrası ilk açıklama ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.