Korktukları şey başlarına geldi! İtirafçı FETÖ'cüler gizli isimleri açıklıyor

FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik İstanbul'da düzenlenen operasyonda hakkında gözaltı kararı verilen 47 şüpheliden 17'si yakalandı. Yakalananların, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan kişilerin verdikleri bilgi kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY'nin sözde TSK yapılanmasında faaliyet yürüten, 25'i muvazzaf, 15'i ihraç, 4'ü geçici olarak görevden uzaklaştırılan, 2'si emekli, biri de sivil olmak üzere 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

17 KİŞİYE GÖZALTI

Şüphelilerin yakalanması için 20 ilde belirlenen adreslere, gece saatlerinde eş zamanlı baskın yapan ekipler, 17 kişiyi gözaltına aldı. 

Soruşturma kapsamında 30 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar ediyor.  

Korktukları şey başlarına geldi! İtirafçı FETÖ'cüler gizli isimleri açıklıyor

İTİRAFÇILAR ELE VERDİ

Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan kişilerin verdikleri bilgi kapsamında, şüphelilerin askerlerden sorumlu olan sivil imamlar tarafından, asker şahıslarla örgütsel gizlilik ve hücresel teşkilatlanma gereği iletişim amacıyla kullanıldığı tespit edilen sabit hatlardan arandıkları kaydedildi. 

Korktukları şey başlarına geldi! İtirafçı FETÖ'cüler gizli isimleri açıklıyor ile ilgili etiketler FETÖ İstanbul Operasyon itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.