Korktuğu Her Şey Başına Gelen En Bahtsız 3 Burç!

Korku en kuvvetli duygulardan biridir. Birçok psikolog, "Korktuğumuz şeyi iteriz ve itilen şey de geri gelmek zorundadır" görüşünde hemfikirdir. Kendini gerçekleştiren kehanet de dediğimiz bu durum birçok kişinin ortak derdidir. Korktuğu şey başında gelen insanların ortak noktasıysa burçlardır.

Korktuğu her şey başında gelen en bahtsız 3 burç pek çok kişinin merak konusu oldu. Tersine çekim yasası da denilen kendini gerçekleştiren kehanette aslında evrenden ne istiyorsak onun gerçekleşmesi durumudur. Hayata pozitif bakmayı beceremeyen ve özgüveni düşük pek çok kimsenin ortak derdi olan bu durum burçlarla da ilgilidir. Biz de SuperHaber olarak korktuğu her şey başına gelen 3 burç araştırmasını yaptık.

KORKTUĞU HER ŞEY BAŞINA GELENE 3 BURÇ!

BOĞA: Düşündüğü her şey başına gelen Boğa burcu bu özelliğini gerçekçi hislerinden dolayı alır. Altıncı histen ziyade zekasının kurbanı olan Boğalar için korkulan her şey bir gün başa gelir.

KOÇ: Hayat boyu ne istediğini bilme konusunda sıkıntıları olan lanetli Koç Burcu için korku her durumda en kuvvetli duygudur. Murphy kanunu gibi bir şey olan korkulan şeyin başa gelmesi durumu Koçlar için adeta kaçınılmazdır.

AKREP: Aslında özgüven konusunda hiç sıkıntısı olmayan Akrep burcunun en büyük eksikliği hayata pozitif bakmamasıdır. Bu durumda da kötü şeyleri çağıran Akreplerin başında mutlaka kötü şeyler gelir. Bilinçsizce korkulan şeye odaklanır ve kendini adeta o kötü duruma hazırlar.

Korktuğu Her Şey Başına Gelen En Bahtsız 3 Burç! ile ilgili etiketler korktuğu her şey başına gelen burçlar burçlar murphy kehanet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.