Korkmaz Karaca, SBK'nın aracını kullandığını doğruladı

Sezgin Baran Korkmaz ile "Sadece hemşeriyiz" diyen Korkmaz Karaca, Korkmaz'a ait lüks otomobili kullandığını kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, Sezgin Baran Korkmaz’ın verdiği lüks otomobili kullandığını kabul etti.

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın gündemdeki iddiayı doğruladığını söyledi. KRT TV’de katıldığı canlı yayında Korkmaz Karaca ile görüştüğünü belirten Saygı Öztürk, Karaca’nın SBK’dan aldığı aracı 2-3 ay kullandığını ifade etti.

Korkmaz Karaca’nın İstanbul’da bulunduğu sırada aracı kaza yapınca Sezgin Baran Korkmaz’ın bu aracını kullandığı daha sonra aracı tamirden çıkınca şoförü aracılığıyla iade ettiği belirtildi.

Korkmaz Karaca, SBK'nın aracını kullandığını doğruladı ile ilgili etiketler Saygı Öztürk korkmaz karaca sezgin baran korkmaz araç kullanma iddiası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.