Korkmaz Karaca ile Sezgin Baran Korkmaz ilişkisine dair şok açıklamalar

Eski Türk Amerikan İş Konseyi Başkanı Ekim Alptekin, HalkTV'de yayınlanan programa bağlandı. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkisine dair şok açıklamarda bulunan Alptekin, "Korkmaz Karaca nüfuzunu kullanarak Sezgin Baran Korkmaz'ın işlerini çözüyordu. Korkmaz'ın SBK Holding'in CEO'su Çağlar Şendil ile VIP kapısından geçtiğine şahit oldum." dedi.

Eski Türk Amerikan İş Konseyi (TAİK) Başkanı Ekim Alptekin, HalkTV'de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programına bağlandı. Alptekin, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın Sezgin Baran Korkmaz ile ilişkisine dair şok açıklamarda bulundu.

Sezgin Baran Korkmaz'ı TAİK başkanlığı döneminde tanıdığını belirten Ekim Alptekin, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile Sezgin Baran Korkmaz arasındaki ilişkiye dair çarpıcı ifadeler kullandı.

"NÜFUZUNU KULLANARAK SEZGİN BARAN KORKMAZ'IN İŞLERİNİ ÇÖZÜYORDU"

Korkmaz Karaca ile Sezgin Baran Korkmaz'ın ticari ilişkide bulunduğunu söyleyen Alptekin, "Ben Korkmaz Karaca'nın benimle ilgili iftiralarını öğrendiğim zaman ilgili birimleri uyardım. Korkmaz Karaca'nın benim hakkımda, 'Halk TV'yi satın alacakmış, Artı 1'i o finanse edecekmiş' gibi iftiralarını duyduğum için şahsi ilişkilerimle devlet görevlilerine şikayetimi dile getirdim. 'Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca nüfuzunu kullanarak Sezgin Baran Korkmaz'ın işlerini çözüyor' dedim." ifadelerini kullandı.

Korkmaz Karaca ile Sezgin Baran Korkmaz ilişkisine dair şok açıklamalar

 "KORKMAZ KARACA SBK HOLDİNG CEO'SUNU VIP'TEN GEÇİRDİ"

Karaca'nın SBK Holding'in CEO'su Çağlar Şendil'i VIP'ten geçirdiğine şahit olduğunu da belirten Ekim Alptekin sözlerini şöyle sürdürdü: "Korkmaz Karaca'nın SBK Holding'in CEO'su Çağlar Şendil ile VIP kapısından geçtiğine şahit oldum. Bunu AK Parti içinde tanıdığım kişilerin hepsine söyledim. Beni şirketlerime 'çökmeye' çalışan bir şirketin yöneticisi ile Korkmaz Karaca'nın ilişkili olduğunu ilettim."

 

 

Korkmaz Karaca ile Sezgin Baran Korkmaz ilişkisine dair şok açıklamalar ile ilgili etiketler ekim alptekin sezgin baran korkmaz korkmaz karaca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.