Korkma bu daha başlangıç! PKK/PYD elebaşı Salih Müslim’i korku sardı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gece yarısı başlattığı Pençe-Kilit Hava Harekatı Suriye PKK'sının sözde siyasi lideri Salih Müslim’i harekete geçirdi. Müslim Hava Harekatı ile ilgili panik dolu bir açıklama yayınladı.

Milli Savunma Bakanlığının gece saat 01.12'de "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!" paylaşımıyla başlattığı Hava Harekatı kapsamında terör yuvaları yerle bir edildi. 160 kilometre derine inilen harekatta PKK/PYD'nin kontrolündeki birçok nokta vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mukavemet gösteremeyen PKK'lı teröristler güneye doğru kaçarken, terör yandaşları geceden bu yana çeşitli lisanlarda açıklama yaparak uluslararası kamuoyundan destek istiyor.

SES GELMİYOR!

Bunlara, Suriye PKK'sı YPG'nin illegal siyasi uzantısı Demokratik Birlik Partisi'nin (PYD) sözde eşbaşkanı Salih Müslim de katıldı.

PYD elebaşısı Salih Müslim, terör yandaşı Mezopotamya Ajansı’na konuşarak, Ayn-el Arab'tan (Kobani) Kandil'e kadar geniş bir sahada hedef alındıklarını söyledi. Terör elebaşı Müslim, "Bütün dünya Türk devletinin vahşice saldırmasını görmeli ve ses çıkarmalıdır." dedi.

AVRUPA İÇİN DE TEHLİKELİYMİŞ

Türkiye'nin gücü üzerinden Batı'yı korkutmayı hedefleyen Müslim, Türkiye'nin "böyle bırakılırsa herkes için tehlikeli" olduğunu öne sürdü.

 

Korkma bu daha başlangıç! PKK/PYD elebaşı Salih Müslim’i korku sardı ile ilgili etiketler Kuzey Irak TSK
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.