Korhan Ailesi Gerçekte Bir Holding Ailesiymiş! Gülseren Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını Dizisinde Bir Tek Ona Dokunmuş!

Star Tv'nin rekortmen dizisi Yalı Çapkını 10. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanırken Korhan Ailesiyle ilgili iddialar da gündeme gelmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinde Korhan Ailesinin gerçek kimlikleri de belli oldu. Bütün oklar Antepli o meşhur aileyi gösteriyor.

Korhan Ailesiyle ilgili birçok iddia ortada dolaşıyor. Star Tv'nin Cuma akşamlarına damga vuran dizisi Yalı Çapkını'nda anlatılan hikayede gerçek kimlikler hakkında seyircinin de tahminleri bitmek bilmiyor. Ancak öyle bir iddia ortaya atıldı ki Yalı Çapkını dizisinin kimin hikayesi olduğuyla ilgili en güçlüsü oldu.

Başrollerinde Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Gözde Kansu ve Ersin Arıcı'nın rol aldığı OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisinde Ferit ve Seyran'ın hikayesi nefes kesiyor.

Yeni bölüm fragmanının bile milyonlarca izlendiği Yalı Çapkını dizisinde Antep'in en meşhur ailelerinden Korhan Ailesi'nin hikayesi anlatılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan dizide Korhan Ailesinin gerçek kimlikleri de ünlü psikiyatristin daha önceki uyarlamaları gibi merak ediliyor.

KORHAN AİLESİ ANTEP'İN MEŞHUR ALTINBAŞ AİLESİ Mİ?

Medyada yer alan iddialara göre Yalı Çapkını dizisinde Korhan Ailesinin gerçekte Altınbaş Ailesi'ni temsil ettiği iddia ediliyor. Çetin Tekindor'un oynadığı Halis Ağa'nın Altınbaş Holding'in kurucusu Mehmet Altınbaş olduğu bunun yanısıra dizide Halis Ağa'nın oğlu Orhan Korhan'ın da İmam Altınbaş olduğu yazıldı.

Resim

Resim

Bu benzerlikte İmam Altınbaş'ın da iki oğlu var Orhan Korhan'ın da. Ayrıca İmam Altunbaş'ın kaş yapısının Ferit'e çok benziyor.

Resim

Diğer yandan Mehmet Altınbaş'ın torunu sarışın renkli gözlü biri ile evlenmiş. Seyran da renkli gözlü bir kız. Dolayısıyla oklar Altınbaş ailesini gösteriyor.

Resim

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU'NUN TEK MÜDAHALESİ VAR

Dizide Halis ağanın bir tane oğlu var ama gerçekte Mehmet Altınbaş'ın 6 çocuğu var. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun değiştirdiği tek kısım da bu kısım. Tabi bunlar bir iddiadan ibaret. 

Ferit ve Seyran'ın hikayesi Yalı Çapkını yeni bölümleriyle Star Tv'de.

Korhan Ailesi Gerçekte Bir Holding Ailesiymiş! Gülseren Budayıcıoğlu, Yalı Çapkını Dizisinde Bir Tek Ona Dokunmuş! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.