Korgeneralden tehlikeli açıklama! "O televizyonu patlatalım"

Katar’a yönelik ablukanın başını çeken Birleşik Arap Emirlikleri’nden tehlikeli bir açıklama geldi. BAE'li Korgeneral Dhahi Khalfan, sosyal medya hesabından “El Cezire kanalını bombalamamız gerekir” diye yazdı.

Katar’a yönelik ambargoda altıncı ay geride kalırken, ambargonun başını çeken Birleşik Arap Emirlikleri’nden korkunç bir talep geldi.

Yeni Şafak'ın haberine göre, BAE’li üst düzey bir güvenlik yetkilisinin, Katar merkezli medya kanalı El Cezire’nin bombalanması çağrısında bulunması tepki çekti.

Dubai Korgenerali Dhahi Khalfan, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda El Cezire’nin Mısır’ın kuzeyindeki Sina’da gerçekleşen cami saldırısını kışkırttığını iddia etti.

Birliğin El Cezire’yi bombalaması gerektiğini söyleyen Khalfan, “El Cezire daha ne kadar Mısır ve Arap dünyasının güvenliği ile oynamaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Korgeneralden tehlikeli açıklama! "O televizyonu patlatalım" ile ilgili etiketler Katar BAE korgeneral dhahi khalfan el cezire
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.