Körfez ülkesinden Beyrut'a tüm uçak seferleri iptal edildi!

Kuveyt Hava Yolları, güvenlik sebebiyle bugünden itibaren Lübnan'ın başkenti Beyrut'a tüm uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

Kuveyt Hava Yolları'nın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Lübnan çevresindeki hava sahasının tehlikeleri dolayısıyla gelen güvenlik uyarıları nedeniyle bugünden itibaren Beyrut'a tüm uçuşların durdurulduğu belirtildi.

EUROCONTROL UYARI YAPMIŞTI

Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (Eurocontrol) dün Suriye'ye olası bir hava saldırısı dolayısıyla Doğu Akdeniz'de uçuş yapacak havayolu şirketlerine güvenlik uyarısı yapmıştı.

Avrupa hava sahası trafiğini kontrol eden Brüksel merkezli Eurocontrol, 72 saat içerisinde havadan karaya füzelerin veya seyir füzelerinin fırlatılabileceği ve telsiz navigasyon ekipmanlarında kesinti yaşanabileceğini bildirmişti.

ABD'NİN TWEET KRİZİ

Associated Press'te çıkan bir haberde ABD, Fransa ve İngiltere liderlerinin Suriye'de askeri tercihler üzerine müzakerelerde bulunduğu bilgisi verilmişti.

ABD Başkanı Donald Trump, Suriye ile ilgili sosyal medya paylaşımında, Rusya'ya "hazır ol" mesajları vererek "Füzeler geliyor. Kendi halkını öldüren ve bundan zevk alan gaz katili hayvanla ortak olmayacaktınız." ifadesini kullanmıştı.

Körfez ülkesinden Beyrut'a tüm uçak seferleri iptal edildi! ile ilgili etiketler Lübnan Beyrut kuveyt hava yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.