Koreli YouTuber'dan Demet Akalın'a Türkçe dersi! /VİDEO

Sosyal medyada yaptığı yazım yanlışları nedeniyle sık sık eleştirilen Demet Akalın, bu kez Türkiye'de yaşayan Koreli Chaby'nin hedefi oldu.

Yıllardır Türkiye'de yaşayan Koreli Chaby çektiği videoda, Demet Akalın tweetlerindeki imla hatalarını eğlenceli bir dille analiz etti. Koreli Chaby'in Demet Akalın isyanı izleyenleri güldürdü.

TEK TEK ANALİZ ETTİ

İlköğretimi, orta okulu Kore'de okuduğunu söyleyen Chaby, sosyal medyada yapılan imla hatalarına dikkat çekmek için çektiği videoda ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın attığı tweetlerdeki imla hatalarını analiz etti.

"İMLA HATALARINI GÖRÜNCE ÇILDIRAN SADECE BEN MİYİM?"

Chaby, Youtube’a yüklediği videoda 'Bir Koreli olarak Türkiye’nin ünlü şarkıcılarından biri olan Demet Akalın’ın tweetlerini düzelttim. Ne haddime tabii. Bu arada insanların imla hatalarını görünce çıldıran sadece ben miyim?' dedi.

İşte o video:

Koreli YouTuber'dan Demet Akalın'a Türkçe dersi! /VİDEO ile ilgili etiketler Demet Akalın Türkçe koreli chaby dersi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.