"Koray Aydın İYİ Parti'ye operasyon çekti"

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihracı ile sonuçlanan "FETÖ" iddiası sonrasında İYİ Parti'de sular durulmuyor. Buğra Kavuncu'yu korumaya alıp, Özdağ ve partiden istifa edenleri "Partiye operasyon yapılıyor" ithamı ile suçlayan parti yönetimine eski Genel Başkanlardan Yavuz Temizer'den sert yanıt geldi. Temizer, partiye operasyon yapan kişinin Koray Aydın olduğunu söyledi.

Ümit Özdağ'ın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ üyesi olmakla suçlayan açıklamalarının ardından partideki tartışmalar tırmanarak sürüyor.

İddialar sonrası İYİ Parti yönetimi Buğra Kavuncu'yu korumaya alıp partinin kurucuları arasında bulunan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ı ihraç etmişti. 

Aslında partideki tartışmalar liste krizi ile başlamıştı. Üzeri çizilen bazı isimler istifa edere partiyle yollarını ayırmıştı. O isimlerden biri de Yavuz Temizer'di. 

Anca son gelişmenin ardından parti yönetimi "İYİ Parti'ye operasyon yapılıyor" iddiasını ortaya attı.

Hem Ümit Özdağ hem de istifa eden diğer partililer operasyonun bir parçası gibi gösterildi. 

Hedef alınan isimler arasında olan İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve eski Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, CNN Türk'te telefonla katıldığı Tarafsız Bölge'de İYİ Parti'ye bir operasyon çekildiğini doğruladı ve bu operasyonun Koray Aydın tarafından yapıldığını ileri sürdü.

Temizer, "Genel Başkan çıkıp işte demokrasi bu dediği sırada Koray Aydın partiye operasyon çekti. Biz İYİ Parti'yi kurarken bir söz verdik 40 yıllık partimizi terk edip buraya geldik, bazı arkadaşlar ağlaya ağlaya istifa etti. Biz İYİ Parti'yi tertemiz bir parti olarak kurduk. Biriyle ilgili bir şaibe varsa (İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu) gidecek aklanıp öyle gelecek." dedi.

Temizer, Koray Aydın'ı partiye operasyon çekmekle suçlaran stüdyoda bulunan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz'ın konuşmalara tepki göstermemesi dikkat çekti. 

"Koray Aydın İYİ Parti'ye operasyon çekti" ile ilgili etiketler İYİ Parti Ümit Özdağ yavuz temizer Uğur Poyraz koray aydın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.