Köprülerde "çift taraflı ücret" iddiasına açıklama

Karayolları Genel Müdürlüğü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM'de çift taraflı ücret alındığı iddialarını yalanladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa - Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır. Başka bir uygulama söz konusu değildir" denildi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çift tarflı ücret uygulamasına geçildiği iddialarına ilişkin bir açıklama yapıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü iddiaların olduğu olmadığını bildirdi. Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa - Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır. Başka bir uygulama söz konusu değildir; kamuoyuna duyrulur."

Köprülerde "çift taraflı ücret" iddiasına açıklama

Köprülerde "çift taraflı ücret" iddiasına açıklama ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Fatih Sultan Mehmet Köprüsü karayolları genel müdürlüğü köprü ücretleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.