Köprü karşıtı Halk TV'de 1915 Çanakkale Köprüsü reklamı...

Geçtiğimiz günlerde tarihi bir törenle açılan 1915 Çanakkale Köprüsü, muhalif kesimi oldukça rahatsız etti. Köprü karşıtı yayınlar yapan Halk TV ise bir yandan da Limak Holding’in 1915 Çanakkale Köprüsü reklamını yayımladı. Halk TV'nin bu çelişkisi sosyal medyada tepki çekti.

1915 Çanakkale Köprüsü, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, coşkulu bir şölenle halka açıldı. Dev proje, Türkiye'nin ekonomisine 5,3 milyar euro, istihdama 118 bin kişi, milli gelirde 2,4 milyar euro ilave katkı sağlayacak.

Dünyanın en uzun orta açıklıklı projesi olan 1915 Çanakkale Köprüsü, yıllık 415 milyon euro tasarruf sağlayacak. 1915 Çanakkale Köprüsü’nün ayakları 318 metrelik yüksekliğiyle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’ni simgeliyor.

Köprü karşıtı Halk TV'de 1915 Çanakkale Köprüsü reklamı...

HALK TV'NİN KÖPRÜ ÇELİŞKİSİ!

Tarihi törenle açılan 1915 Çanakkale Köprüsü, muhalif kesimde rahatsızlığa neden oldu. Köprü karşıtı yayınlar yapan Halk TV’de bir yandan da Limak Holding’in 1915 Çanakkale Köprüsü reklamı yayımlandı. O görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Köprü karşıtı Halk TV'de 1915 Çanakkale Köprüsü reklamı... - Resim : 2

Köprü karşıtı Halk TV'de 1915 Çanakkale Köprüsü reklamı... ile ilgili etiketler Halk TV 1915 çanakkale köprüsü Limak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.