Kopenhag - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Kopenhag -Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri!

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk maçına çıkıyor. Rakip, Danimarka şampiyonu Kopenhag. Bordo-mavililer, güçlü rakibi karşısında iyi bir sonuç alarak önümüzdeki hafta 40 bin taraftarı önünde oynayacağı rövanşa avantajlı bir şekilde çıkmak istiyor. Maç ile ilgili tüm detaylar arama motorlarında ve sosyal medyada araştırılıyor. Peki Trabzonspor'un maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte Kopenhag-Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri.

Lige 2’de 2 yaparak başlayan Trabzonspor'da gözler Devler Ligi’ne çevrildi. Fırtına, Şampiyonlar Ligi'nde en son 2011-12 sezonunda boy göstermişti.

Şampiyonluk hasretine geçen sezon son veren bordo-mavililer, şimdi de Avrupa’nın 1 numaralı futbol arenasına geri dönmek istiyor. Peki, Kopenhag -Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

KOPENHAG - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Kopenhag-Trabzonspor maçı saat 22.00'de Parken Stadı'nda oynanacak ve EXXEN'de canlı yayınlanacak.

KOPENHAG -TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Kopenhag: Johnsson, Diks, Vavro, Boilesen, Kristansen, Zeca, Johannesson, Amoo, Falk, Claesson, Biel.

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Dorukhan, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Corneilus.

Kopenhag - Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Kopenhag -Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Trabzonspor Kopenhag Danimarka
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.