Geçmiş olsun Yiğido... Sivasspor deplasmanda Kopenhag'a 5-0 mağlup oldu...

Petrocub ve Dinamo Batum'u eleyen Sivasspor, play-off rövanş maçında Kopenhag deplasmanında fark yedi... Yiğido, ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Danimarka ekibi önünde tarih yazmak istiyordu ancak 5-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2 tur atlayan Sivasspor, play-off turu rövanç maçında Danimarka'nın Kopenhag takımına konuk oluyor. İlk maçı evinde 2-1 kaybeden Yiğido, gruplara kalabilmek için kazanmak zorunda...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bütün amacımız orada tur atlamak. Kolay olmayacağını, çok zor olacağını biliyoruz. Tek sıkıntımız 5-6 eksikle gitmemiz oldu. Özellikle defans oyuncularımızın, stoperlerimizin hemen hemen hepsi yok gibi. Her zaman oynadığımız futbolu oynayacağız, galibiyet için oynayacağız. Sahamızda da her zaman aynı şekilde oynadığımız gibi. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Çalımbay, savunmada Caner Osmanpaşa ve Aaron Appindangoye ile orta sahada Erdoğan Yeşilyurt ve Pedro Henrique'nin sakatlıkları nedeniyle, Yunan stoper Dimitrios Goutas'ın ise Avrupa maç kadrosu listesinde yer almaması nedeniyle Kopenhag'da forma giyemeyeceğini söyledi.

KOPENHAG: Grabara, Diks, Khocholava, Boilesen, Kristiansen, Stage, Zeca, Biel, Falk, Daramy, Wind.

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Koray Altınay, Uğur Çiftçi, Ziya Erdal, Cofie, Hakan Arslan, Fajr, Kayode, Gradel, James.

Geçmiş olsun Yiğido... Sivasspor deplasmanda Kopenhag'a 5-0 mağlup oldu...

KOPENHAG-SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Kopenhag-Sivasspor maçı yarın Parken Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak. Belçikalı düdük Lawrence Visser'in yöneteceği maç TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

"BİR GOL ATARSAK MAÇ UZAYACAK"

Sahalarında oynadıkları maçta rakiplerine 2-1 kaybettikleri için üzgün olduklarını ve bunu telafi etmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını aktaran Çalımbay, şunları kaydetti:

"Orada bir gol attığımız zaman zaten maç uzayacak. Onun için öncelikle gol yemeden golü bulmamız gerekiyor. Tek sıkıntımız eksiklerimiz, onun dışında sıkıntımız yok. Kafa olarak her şey hazır. Zaten biliyorsunuz 2 günde bir maç oynuyoruz, bayağı bir yoğun geçiyor. Belki de en çok maç oynayan takımların başındayız. Sürekli bir şekilde maç oynadığımız için net bir şekilde hazır da değiliz. Antrenmanları da doğru, düzenli tam yapamadık. Onun için bu yoğun süreci inşallah iyi bir şekilde kapatacağız. Bizim en büyük beklentimiz milli maç arası. Milli maç arasında inşallah her şeyi düzeltip ligimize de çok iyi bir şekilde başlayacağız."

Geçmiş olsun Yiğido... Sivasspor deplasmanda Kopenhag'a 5-0 mağlup oldu... ile ilgili etiketler Sivasspor Kopenhag Rıza Çalımbay UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.