Kopenhag Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. hafta maçında Kopenhag ile Manchester City karşı karşıya geliyor. İki takımın taraftarları da Kopenhag Manchester City maçı ne zaman, şifreli mi sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 4. haftasında Danimarka ekiplerinden Kopenhag sahasında İngiliz devi Manchester City ile karşılaşıyor. Grupta lider konumda bulunan City deplasmanda Kopenhag’ı bir kez daha devirmek istiyor.

Kopenhag Manchester City Maçı Ne Zaman?

Parken’de 11 Ekim 2022 Salı akşamında saat 19.45’te başlayacak Kopenhag Manchester City maçı EXXEN platformundan ve TV8.5 ekranlarından şifresiz canlı yayınlanacak.

Kopenhag Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Kopenhag ile Manchester City takımları 4. kez karşı karşıya gelecek. Daha öncesinde oynanan maçların 2’si City kazanırken 1’i ise beraberlikle sonuçlandı. Son olarak 5 Ekim 2022 tarihinde İngiltere’de oynanan mücadeleyi City evinde 5-0 kazanmıştı.

Stat: Parken
Tarih: 11 Ekim 2022 Salı
Saat: 19.45
Yayın: EXXEN, TV8.5

Kopenhag Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester City Kopenhag
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.