Kopenhag maçı sonrası Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu: Toparlamamız kolay olmayacak

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında sahasında konuk ettiği Kopenhag ile golsüz berabere kaldı. Danimarka’da oynanan ilk müsabakada 2-1 mağlup olan bordo-mavililer, bu skorla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Mücadele sonrası teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah AvcıKopenhag ile 0-0 berabere biten maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

"Bu seviyeler kolay seviyeler değil. Nem oranı çok yüksek, iki takım için de çok zor. Bütün oyuncu grubu plana sadık kalarak oynadı. Genel olarak yapabileceklerinin maksimumunu yapmaya çalıştılar. Rakibe pozisyon verdik mi, bilmiyorum. İkinci yarı belki."

"Oyun, istek ve arzu olarak memnunum. Kolay seviyeler değil. Önemli işler yaptılar oyuncularım. Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok enerji sarf ettiler. Toparlamamız kolay olmayacak."

"Bu takım Trabzon'un takımı. Hoşgörü istiyorum, oyunculara yardımcı olsunlar, dünyanın sonu değil, elendik. Pazar günü desteklerine ihtiyacımız var. Hoşgörüye ve daha sakin olmaya davet ediyorum."

"Golü atsak oyun başka bir hikayeye dönecekti. Rakibi de tebrik etmek lazım. Her şeyi denedik. Sakat Bakasetas'ı oyuna sokmak zorunda kaldım. Oyuncularımı tebrik ediyorum, rakibe başarılar diliyorum."

Kopenhag maçı sonrası Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu: Toparlamamız kolay olmayacak ile ilgili etiketler Trabzonspor Kopenhag Abdullah Avcı UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off eleme turu Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.