Kopenhag maçı için Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya Jean Kouassi eleştirisi

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında deplasmanda Danimarka'nın FC Kopenhang takımına 2-1 mağlup olarak tur şansını Trabzon'a bırakan bordo-mavililerde Abdullah Avcı'ya Jean Kouassi eleştirisi geldi.

Bordo-mavililerin geçtiğimiz sezon devre arası gelmeden kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu Jean Kouassi'in, FC Kopenhag karşısında ortaya koyduğu etkisiz performans dikkat çekti.

Hatayspor maçında sakatlanan ve kolunda kırık meydana gelen Edin Visca'nın yokluğunda Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın şans verdiği Kouassi, bu fırsatı değerlendiremedi. Bordo-mavili taraftarların hayal kırıklığı yaşadığı oyuncu için sosyal medya üzerinden yoğun eleştiriler geldi.

Çok etkisiz bir oyun ortaya koyan ve kendisine gelen topları rakibe kaptıran oyuncu devre arasında oyundan alınırken, oyuna Kouassi ile başlayan Abdullah Avcı da eleştirildi.

Kopenhag maçı için Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya Jean Kouassi eleştirisi ile ilgili etiketler Danimarka Trabzonspor Abdullah Avcı FC Kopenhang UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.