Kopenhag Hocası Jess Thorup açıklamalarda bulundu: Şampiyonlar Ligine kaldığımız için çok mutluyuz

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında Trabzonspor’la 0-0 berabere kalarak gruplara kalma başarısı elde eden Danimarka temsilcisi Kopenhag'ın Teknik Direktörü Jess Thorup, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Jess Thorup, “İki maçta da çok iyi oynadık. Rakip takımı sahamızdan uzak tutmaya çalıştık. Bu seviyedeki bir maçta tur atlayarak Şampiyonlar Ligine kaldığımız için çok mutluyuz." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında Trabzonspor ’la 0-0 berabere kalarak gruplara kalma başarısı elde eden Danimarka temsilcisi Kopenhag ülkesine mutlu dönüyor.

''ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KADIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ''

Kopenhag Teknik Direktörü Jess Thorup, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada “İki maçta da çok iyi oynadık. Rakip takımı sahamızdan uzak tutmaya çalıştık. Bu seviyedeki bir maçta tur atlayarak Şampiyonlar Ligine kaldığımız için çok mutluyuz. Zayıf yönlerini ve güçlü yönlerini biliyorduk, alan daraltarak istediğimiz alabildik. Güzel bir atmosferde oynadık. Karşılaşma sonrasında Taraftarlarımız ile sevinç yaşamamız çok güzeldi” dedi.

İHA

Kopenhag Hocası Jess Thorup açıklamalarda bulundu: Şampiyonlar Ligine kaldığımız için çok mutluyuz ile ilgili etiketler Trabzonspor Kopenhag UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off eleme turu Jess Thorup Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.