Kopenhag Başakşehir maçını şifresiz veren kanallar

Kopenhag Başakşehir maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kopenhag Başakşehir şifresiz veren kanallar! UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Başakşehir deplasmanda Kopenhag’a konuk oluyor.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Başakşehir deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya geliyor. 5 Ağustos 2020 Çarşamba akşamı saat 20.55’de başlayacak olan Kopenhag Başakşehir maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Parken Stadı'ndaki mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Kopenhag Başakşehir maçı şifresiz hangi kanalda? Kopenhag Başakşehir şifresiz veren kanallar...

12 Mart tarihinde İstanbul'da oynanan ilk maçı Edin Visca'nın 88. dakikada attığı golle Başakşehir 1-0 kazanmayı bilmişti. Başakşehir, Kopenhag'ı elemesi halinde büyük olasılıkla çeyrek finalde İngiliz devi Manchester United ile eşleşecek.

Danimarka ekibinde, kart cezalısı Santos bu maçta forma giyemeyecek. Kopenhag ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Dame N'Doye da bu mücadelede sahada olmayacak. Başakşehir'de ise sakatlığı devam eden Azubuike ile sözleşmesi sona eren ve ülkesi Brezilya'ya dönen Robinho dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kopenhag: Johnsson, Varela, Bengtsson, Papagiannopoulos, Nelsson, Stage, Thomsen, Zeca, Daramy, Wing, Kaufmann

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can Kahveci, Mehmet Topal, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba

Kopenhag Başakşehir karşılaşmasını şifresiz olarak CBC Sport üzerinden izleyebilirsiniz.

Kopenhag Başakşehir maçını şifresiz veren kanallar ile ilgili etiketler Kopenhag Başakşehir UEFA Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.