'Köpekbalığını' paspasla kovalamıştı... O vatandaş ilk kez konuştu " İki gündür peşindeydim"

Marmaris'te 'köpekbalığını paspasla kovaladı' videosu ile gündem olan Sezai Külünç o anları anlattı. Dün Marmaris Belediyesi'nin "Köpek balığı değil, Akdeniz Zarganası" dediği balığın 2 gündür peşinde olduğunu belirten Külünç, "Yakalamak istedim. İnsanlar kenara kaçmaya çalıştı. Onu görünce denize girip yakalamaya çalıştım. Öyle korkulacak bir şey değildi" dedi.

Marmaris halk plajında çekilen ve vatandaşların köpek balığı olduğunu düşündükleri balığı paspas sopasıyla kovaladığı görüntüler sosyal medyayı sallamıştı.

PASPASLA KOVALAMIŞTI

Kısa sürede çok sayıda kişinin paylaştığı görüntülerde denizde yüzen vatandaşların yanına köpek balığına benzer bir balığın geldiği ve vatandaşlardan birinin paspas sopasıyla balığa vurarak bölgeden uzaklaştırdığı anlar yer almıştı.

Söz konusu videoda canlıyı bulundukları yerden uzaklaştıran vatandaşların denizde yüzmeye devam ettiği de görülmüştü. Ancak köpek balığı sanılan canlı ile ilgili gerçek ortaya çıkmış konu hakkında Marmaris Belediyesi açıklama yapmıştı.

BELEDİYE: KÖPEK BALIĞI DEĞİL AKDENİZ ZARGANASI

Belediyenin söz konusu tweetinde, "Halk plajında görülen ve köpek balığı zannedilen balığın Akdeniz Zarganası olduğu anlaşılmıştır. Uzmanlara göre zararsız bir hayvandır. Bu yüzden denize girerken yanınıza paspas sopası almanıza gerek yoktur'' ifadelerine yer verilmişti.

 

''2 GÜNDÜR BALIĞIN PEŞİNDEYDİM''

Öte yandan Sabah'ın haberine göre balığı tırmıkla kovalayan Sezai Külünç açıklamalarda bulundu. Külünç, "2 gündür o bölgede balığın peşindeydim. Yakalamak istedim. İnsanlar kenara kaçmaya çalıştı. Onu görünce denize girip yakalamaya çalıştım. Öyle korkulacak bir şey değildi" dedi.

 

'Köpekbalığını' paspasla kovalamıştı... O vatandaş ilk kez konuştu " İki gündür peşindeydim" ile ilgili etiketler Marmaris Belediye köpekbalığı Sezai Külünç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.