Köpek tartışması kanlı bitti! Görümce, bıçakladığı gelini ağır yaraladı

Aksaray'da köpek tartışmasında kan aktı. İsmigül Ş. adlı kadın, besledikleri köpeklerin dövüşmesi nedeniyle çıkan tartışmada kardeşini sopayla, gelini de bıçakla yaraladı. İsmigül Ş. de sopa darbesiyle yaralanırken, 6 aylık kız bebeği olduğu öğrenilen gelinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinin Bekarlar köyünde, 34 yaşındaki İsmigül Ş., aynı evde birlikte yaşadıkları 25 yaşındaki kardeşi Kenan Güney'in eşi Esmanur G. (21) ile besledikleri köpeklerin dövüşmesi nedeniyle tartıştı. Kenan Güney'in de katıldığı tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada İsmigül Ş., kardeşini sopa ile eşi Esnamur Güney'i ise bıçakla yaraladı. Yaşanan arbede sırasında kendisi de sopa darbesiyle yaralandı.

Komşularının müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, ihbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralı 3 kişi kentteki çeşitle hastanelere kaldırıldı. 6 aylık bir kız bebeği olan Esmanur Güney'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Haberi alınca hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Köpek tartışması kanlı bitti! Görümce, bıçakladığı gelini ağır yaraladı

Hastanede olayı anlatan Kenan Güney, "Ben köyde koyun besliyorum. Köpeklerin dövüşünü bir arkadaşım videoya almış. Kardeşim bunu görünce evde kavga çıktı. Kavgada eşim ağır yaralandı. Ben de darbedildim.” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Köpek tartışması kanlı bitti! Görümce, bıçakladığı gelini ağır yaraladı ile ilgili etiketler Aksaray Gelin köpek tartışması görümce Bıçakla Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.