Köpek sürüsü, evine giden adama saldırdı! Korku dolu anlar kamerada...

Pitbull saldırısı sonrası ağır yaralanan Minik Asiye ile Türkiye gündemine oturan başıboş köpek saldırılarına bir yenisi Bingöl'de eklendi. Genç ilçesinde sürü halinde gezen sokak köpekleri, evine giden adama saldırdı. Komşularının yardımıyla ölmekten son anda kurtulan adam, yaralandı. O saldırı anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Gaziantep'te 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısna uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş sonrası başıboş köpek saldırıları Türkiye'nin gündemine oturdu. 

Neredeyse her gün bir yenisi yaşanan köpek saldırılarının son adresi Bingöl oldu. 

SAYILARI 10'DAN FAZLA KÖPEK SALDIRDI

Olay, Genç ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Baki Çatkın adlı vatandaş akşam saatlerinde evine doğru giderken bir anda sayıları 10’dan fazla olan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Gelen sesler üzerine yardıma koşan komşularının çabalarına rağmen ayaklarından yaralanan Catkın, Genç Devlet Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

 

Köpek sürüsü, evine giden adama saldırdı! Korku dolu anlar kamerada... - Resim : 2

"SÜRÜ HALİNDE GEZİYORLAR. BU SALDIRILARIN OLACAĞI KESİNDİ"

Hayatında ilk defa bir köpek saldırısıyla karşı karşıya kaldığını belirten Çatkın, "Bir haftadır sürü halinde geziyorlar. Bu saldırıların olacağı kesindi ve bu da beni buldu. Ne olduğunu anlamadım, yolda yürürken toplu halde saldırmaya başladılar ve bacaklarımdan yaralandım. Komşuların yardımı olmasa sonunu düşünmek bile istemiyorum. Ben bu ısırıklarla kurtuldum ama çoluk çocuk için daha büyük tehlike. Benim canım yandı başka canlar yanmasın. Bir an önce sokak köpekleri ile ilgili çözüm bulunmasını istiyoruz’’ diye konuştu.

 

Köpek sürüsü, evine giden adama saldırdı! Korku dolu anlar kamerada... - Resim : 4

Köpek sürüsü, evine giden adama saldırdı! Korku dolu anlar kamerada... ile ilgili etiketler Bingöl köpek Saldırı sürü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.