Köpek diye eşine tasma takıp gezdirdi!

Kanada'da koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını delmek için uygulanan bir yöntem pes dedirtti. Ülkede dışarıya çıkmak için tek yasal neden olan 'köpek gezdirme'yi eşi üzerinde deneyen kadının numarası tutmadı, eşi ile birlikte ceza yedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında vaka sayıları yeniden tırmanışa geçti. Bu durum, dünyanın her yerinde alınan önlemleri artırdı.

Kimi ülkeler tamamen kapanmaya giderken, kimi ülkelerde Türkiye'de olduğu gibi kısmi kapanma uygulanıyor.  Kimileri alınan tedbir kurallarına riayet ederken, kimileri de yasakları delmek için tuhaf yöntemlere başvuruyor. Bu tuhaf yöntemlerden biri de Kanada'da gerçekleşti.

KÖPEK DİYE EŞİNE TASMA TAKIP GEZDİRDİ

Bir kadının ülkede uygulanan koronavirüs kısıtlamalarını delmek için uyguladığı yöntem görenlerin ağzını açık bıraktı.

Quebec bölgesinin Sherbrooke kentinde yaşayan kadın, dışarıya çıkmak için tek yasal neden olan 'köpek gezdirme'yi eşi üzerinde denedi.

PES DEDİRTEN SAVUNMA: GAYET DOĞAL

Kocasına tasma takarak sokaklarda rahatça gezebileceğini düşünen kadın, kendisini durduran polis ekiplerine "Köpeğimi gezidiriyorum. Bu gayet doğal" diyerek kendisini savundu.

 ÇİFTE BİN 200'ER DOLAR CEZA KESİLDİ

 Olayla ilgili La Tribune gazetesine konuşan Sheerbrooke Polisi'nden Isabelle Gendron,  çiftin polisle hiç iş birliği yapmadığını ifade etti.

Eşin köpek olarak gezdirilemeyeceğini belirten polis ekipleri, çifte 1200'er dolar para cezası kesti.

AKŞAM 20.00'DEN SABAH 05.00'E KADAR SERBEST

Quebec bölgesinde akşam 20:00 ve sabah 05:00 saatlerinde sokağa çıkma uygulaması başlatılmıştı. Ülkede uygulanan karantina kurallarına göre söz konusu saatlerde, evin yakınlarında köpeği yürüyüşe çıkartmak dışarı çıkmak için tek yasal neden olarak görülüyor. (DHA)

Köpek diye eşine tasma takıp gezdirdi! ile ilgili etiketler Kanada köpek Ceza sokak kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.