Köpeğin yaladığı adam hayatını kaybetti!

Almanya'da 63 yaşındaki adam köpeği tarafından yalandıktan sonra enfeksiyon kaparak hayatını kaybetti.

CNN'de yer alan haber göre Almanya'da yaşanılan olaydan sonra, Doktorlar, hayvan sahiplerini enfeksiyona karşı uyardı. Yetkililer evcil hayvan sahiplerin olağandışı semptomlarla karşılaşması durumunda acil servislere başvurması gerektiğini söyledi.

Avrupa İç Hastalıkları İçerisinde Vaka Raporları Dergisi'nde yayınlanan bir makalede sağlıklı adamın ölümüne, yaygın olarak köpek ve kedilerin ağzında bulunan bir bakteri olan capnocytophaga canimorsus neden oldu. Bu bakteri sadece nadir durumlarda insanlara buluşuyor.

Köpeğin yaladığı adam hayatını kaybetti!

Bakteriler bir hayvan ısırması yoluyla bulaşabilir, ancak adam ısırılmamıştı.Köpek adamı sadece yalamıştı. Adam ilk başta grip benzeri semptomlar bildirmiş ve daha sonra vücudunda kan lekelerine ve morluklarla karşılaştı. Fenalaşan adam durumu ağırlaştıktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Organ yetmezliği yaşayan 63 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

SuperHaber/Dışhaberler

Köpeğin yaladığı adam hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Almanya grip köpek bakteri enfeksiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.