Köpeğin her gün izlediği mazgal için itfaiye devreye girdi

İzmit'te her gün Fethiye Caddesi'nde bulunan mazgalın içerisini izleyen köpek merak konusu oldu. Durumun itfaiye ekiplerine haber verilmesi sonrası mazgal özel kameralarla incelendi. Ancak sıra dışı bir olayla karşılaşılmadı.

İzmit’in en işlek noktalarından biri olan Fethiye Caddesi’ne her gün belirli saatlerde gelerek burada bulunan mazgalları izleyen ve bu haliyle merak konusu olan köpeğin sırrının çözülebilmesi için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Köpeğin her gün izlediği mazgal için itfaiye devreye girdi

İtfaiye ekipleri, köpeğin izlediği mazgalların bulunduğu caddeye gelerek mazgalları tek tek kaldırdı. Özel kameralarla mazgalların içerisini inceleyen itfaiye ekipleri, yaptıkları incelemelerde sıra dışı bir durumla karşılaşmadı.

Köpeğin her gün izlediği mazgal için itfaiye devreye girdi - Resim : 2

Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekiplerinin mazgalları yeniden yerine yerleştirip caddeden ayrılmasıyla, köpek mazgalları izlemeye devam etti. Köpeğin neden mazgalların içerisini izlediği ise hala merak konusu olmaya devam ediyor.

DHA

Köpeğin her gün izlediği mazgal için itfaiye devreye girdi ile ilgili etiketler İzmit köpek itfaiye Kocaeli mazgal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.