Köpeği sopayla dövdü! Son fotoğrafı yüreklere su serpti...

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir adam sokak köpeğini sopayla döverek işkence yaptı. O anların videosu sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı. İşkenceci adam, Ünye Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.

Ünye ilçesinin Eski Kızılcakase Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Erol B. adlı şahıs, elinde sopa ile köpekleri döverken görüntülendi.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Ünye Cumhuriyet Savcılığına başvurarak duruma müdahale edilmesini istedi.

Köpeği sopayla dövdü! Son fotoğrafı yüreklere su serpti...

KELEPÇELENEREK GÖZALTINA ALINDI

Erol B., savcılığın talimatı ile harekete geçen Ünye Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.

Köpeği sopayla dövdü! Son fotoğrafı yüreklere su serpti... - Resim : 2

Şahsın sopa ile dövdüğü köpekler de Ordu Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığında, Ordu Hayvan Barınağında bakım ve rehabilitasyona alındı.

Köpeği sopayla dövdü! Son fotoğrafı yüreklere su serpti... ile ilgili etiketler Ordu köpek Gözaltı Ünye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.