Köpeği istismar ederken görüntülendi

Bolu'nun Okçular köyünde 26 yaşındaki E.Y. adlı kişi tarlada köpeğe istismarda bulunurken görüntülendi. O anlar köyde yaşayan bir kişi tarafından görüntülendi. Görüntüleri çeken kişi polisi de durumdan haberdar etti. Gözaltına alınan E.Y.'ye toplamda 48 bin TL ceza kesildi. Köpek belediye tarafından korumaya alındı.

İğrenç olay, önceki gün Okçular köyünde meydana geldi.

Evinin balkonunda oturan bir vatandaş, E.Y.’nin tarlada köpeğe cinsel saldırıda bulunduğunu fark edince polise haber verdi, o anları da cep telefonu ile kaydetti. Bölgeye sevk edilen p0olis ekipleri, E.Y.'yi gözaltına aldı.

E.Y. hakkında Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında adli işlem uygulanarak bin 33 TL para cezası kesildi. E.Y.'ye Bolu Belediyesi de 15 bin TL para cezası uyguladı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Hayvan Koruma Şubesi ekipleri, köpeği Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı hayvan barınağına teslim ederek korumaya alınmasını sağladı.

Köpeği istismar ederken görüntülendi ile ilgili etiketler Bolu köpek istismar okçular

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.