Köpeği fırça sapıyla dövdü, hızını alamadı...

Manisa Alaşehir'de hayvana şiddet olayının bir yenisi daha yaşandı. Restoran önündeki köpeğe sopayla saldıran kişi, çevredeki bir kişinin tepki göstermesi üzerine bu kez de ona saldırmaya kalkışıp bıçak çekti. O anlara ilişkin görüntüler, sosyal medyada büyük tepki topladı.  

Hayvana şiddet olayı sosyal medyada herkesi şoka uğrattı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, isminin Hüseyin A. olduğu duyulan kişi elindeki sopayla restoran önünde bekleyen köpeğe ardı ardına vuruyor. Çığlıklar atarak kaçan köpeğe küfürler de savurdu. Hızını alamayan şahıs kendisini sakinleştirmeye çalışan kişiye de bıçak çekti.

YAPTIĞINDAN PİŞMAN OLMADI 

Sosyal medyadaki görüntüleri nedeniyle olay yaratan Hüseyin A., köpeğin, sokaktaki insanlara saldırdığını ve bu nedenle onu dövdüğünü ifade etti. Herhangi bir rahatsızlık duymadığını söyleyen Hüseyin A., benzer bir olayın önceden de yaşandığını belirterek, 'Hayvan hakları varsa, insan hakları da var' dedi. Hüseyin A. ayrıca, kendisine verilecek her türlü cezaya da razı olduğunu kaydetti.

 Olayda, araya girip Hüseyin A.'ya engel olmak için araya girip tepki gösteren kasap Mehmet Ayoğlu, şikayetçi olduğunu açıkladı. Yaşananları 'üzücü' olarak tanımlayan Ayoğlu, köpeklerin daha fazla zarar görmemesi için, belediyeden ricada bulundu ve hayvanların alınması ricasında bulundu. 

Köpeği fırça sapıyla dövdü, hızını alamadı... ile ilgili etiketler köpek Sosyal Medya Saldırı küfür saldırı anları pişman değilim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.