Köpeği ezerek öldüren sürücüye bin TL para cezası verilmişti... Yetmedi, beklenen karar geldi!

Antalya'da aracını bilerek köpeğin üzerine sürerek öldüren Erhan Kozan'ın ehliyetine el konuldu. Kozan, 'Tam teşekküllü sağlık raporu aldırılarak, psikolojik değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra sürücü olup olamayacağı konusunda rapor verilmesi' amacıyla görevliler refakatinde İl Sağlık Müdürlüğüne sevk edildi.

Habertürk'ün aktardığı habere göre, Kozan hakkında 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı.

Kozan'ın, Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce 15 Ağustos günü 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 45. maddesindeki "Sürücü belgesi sahibi kişide sağlığı bakımından sürücülüğe engel aşikar bir değişikliğin görülmesi ve tespiti halinde trafik görevlilerince sürücü belgesi geri alınarak, kişinin sağlık kuruluşlarında muayenesi istenir. Sağlık şartları bakımından sürücülüğe engel bir halinin olmadığı veya mevcut olan bu halin daha sonra ortadan kalktığı sağlık raporuyla tespit edildiği takdirde, sürücü belgesi kişiye iade edilir" hükmüne istinaden sürücü belgesine geçici olarak el konuldu.

Kozan, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nce 'tam teşekküllü sağlık raporu aldırılarak, psikolojik değerlendirmeye tabi tutulduktan sonra sürücü olup olamayacağı konusunda rapor verilmesi' amacıyla görevliler refakatinde İl Sağlık Müdürlüğü'ne sevk edildi.

1097 LİRA PARA CEZASI KESİLMİŞTİ

Antalya'da kullandığı aracı yol kenarındaki köpeklerin üstüne sürerek birinin başını ezip öldüren Erhan Kozan'a 1097 lira idari para cezası kesilmişti.

Olaya büyük tepki gösteren hayvanseverler, Kozan'ın ehliyetine el konulması için Antalya Valiliği'ne dilekçe vermişti.

Köpeği ezerek öldüren sürücüye bin TL para cezası verilmişti... Yetmedi, beklenen karar geldi! ile ilgili etiketler Antalya Kepez köpek ezdi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.