Köpeğe kaşıkla yemek yedirmesi tartışma yarattı

Ankara'da konaklama tesisinde yanına gelen sokak köpeğine kaşıkla yemek yediren Sema Şenol'un o anları sosyal medyada 1 milyondan fazla izlenirken, köpeğe yemeğin kaşıkla yedirilmesi tartışma konusu oldu.

Ankara'dan Kahramanmaraş'a yolculuk yapan Sema Şenol, yemek yemek için bir konaklama tesisinde mola verdi. Şenol, yemek yerken bu sırada yanına sokak köpeği geldi. Köpeğin aç olduğunu fark eden Şenol, yemek yediği kaşıkla köpeğe de yemek yedirdi. Köpeği kendi yediği köfte ve pilavla besleyen Şenol, o anları sosyal medyada da paylaştı.

Köpeğe kaşıkla yemek yedirmesi tartışma yarattı

YORUMCULAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Şenol'un köpeğe kaşıkla yemek yedirdiği video, sosyal medyada gündem oldu. 1 milyon 300 bin kez izlenen video yaklaşık 4 bin de yorum aldı. Yorum yapanlar ise Sema Şenol'un köpeğe yemek yedirme şeklinden dolayı ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar köpeğe kaşıkla yemek yedirmenin yanlış olduğunu, o kaşığın başka insanlar tarafından da kullanılacağını, köpeğin önünde bir kap bırakılması gerektiğini savundu. Bazı kullanıcılar ise aç bir hayvana şefkat gösterip onu beslemenin kaşıktan daha öneli olduğunu söyledi.

Köpeğe kaşıkla yemek yedirmesi tartışma yarattı - Resim : 2

KAŞIĞI ÇÖPE ATTILAR

Köpeğin karnını doyurup tesisten ayrıldıktan sonra garson olarak çalışan kişinin, Sema Şenol'un köpeğe gösterdiği sevgiden dolayı teşekkür ederek, daha sonra kullanılmaması için kaşığı çöpe attığını belirtti.

(DHA)

 

 

Köpeğe kaşıkla yemek yedirmesi tartışma yarattı ile ilgili etiketler Ankara Kahramanmaraş Sosyal Medya köpek Sema Şenol tesis dinlenme tesisi sokak hayvanları
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.