Kopan kol hastaneye yetiştirilmesine rağmen dikilemedi

İstanbul'dan memleketleri Ardahan'a gitmek üzere yola çıkan aile Erzincan'da kaza yaptı. Kazada kolu kopan Müşgünaz Lale için sağık ekipleri zamanla yarıştı. Ancak doktorlarca yapılan incelemede kolun yerine dikilemeyeceği anlaşıldı.

Erzincan'da yol kenarındaki istinat duvarına çarpan kamyonet tipi araçta 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

ARAÇTA SIKIŞTI

Tuncay Lale'nin kullandığı  kamyonet, Erzincan-Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi Cehennem Deresi mevkisinde kontrolden çıktı.Yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Kazada sürücü ve annesi Müşgünaz Lale ile Gülnaz ve eşi Hasan Karatan yaralandı. Araçta sıkışan Müşgünaz Lale olay yerine çağrılan ekipler tarafından güçlükle çıkarıldı.  

Kopan kol hastaneye yetiştirilmesine rağmen dikilemedi

KOPAN KOL HASTANEYE YETİŞTİRİLDİ

Kazada kolu kopan Müşgünaz Lale hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorlarca yapılan incelemede kolu parçalandığı için yerine dikilemeyeceği anlaşılan Lale'nin ameliyatının sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.  

Kopan kol hastaneye yetiştirilmesine rağmen dikilemedi ile ilgili etiketler Erzincan kadın kaza Kadın kolum koptu kol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.